moet ik handel 2016

Als je een dag handelaar (of swing trader of belegger) hebt u waarschijnlijk afgevraagd, of iemand anders, een soortgelijke vragenlijst “Hoe vaak moet ik handelen? ‘

Trading kan teveel uw rand te wissen in de markt, en markeer optiesonline andere problemen, zoals het gebrek aan discipline of slecht gedefinieerde trading strategieën. Trading te weinig middelen gemiste kansen en kunnen andere kwesties, zoals gebrek aan vertrouwen, niet-geteste optiesonline methoden of zelfs onderkapitalisatie markeren. Om te bepalen hoe vaak we moeten handelen we nodig hebben om onze persoonlijke omstandigheden en persoonlijkheid aan te optiesonline pakken. Naar aanleiding van dat, kunnen we dan een aantal zaken kunnen we worden geconfronteerd met betrekking tackle hoeveel we de handel.

Hoe vaak je de handel zal schommelen

Voordat u beslist hoeveel voor de handel, er zijn een paar dingen in gedachten te houden:

  • Hoeveel je de handel zal elke dag veranderen, op basis van de marktomstandigheden. Sommige dagen produceren simpelweg meer handel signalen dan andere dagen. Niet elke dag is identiek. De meeste dagen maak ik toetsing door de Broker optie24 tenminste een of twee trades, maar andere dagen heb ik kunnen hebben vijftien als er veel aan de hand.
  • Vermijd het stellen van doelen zoals “Als ik slechts twee transacties toetsing door de Broker optie24 per dag zal nemen” of “Ik zal een minimum van vijf transacties per dag te maken.” Sommige dagen zijn er meer mogelijkheden, en toetsing door de Broker optie24 sommige dagen zijn er minder.

een systeem te definiëren

Het bedrag dat u de handel zal elke dag fluctueren op basis van de hoeveelheid van de handel signalen die de markt genereert. Dit betekent dat u moet eerst de signalen die transacties zal leiden definiëren.

Het plaatsen van een handel is niet een willekeurige gebeurtenis waar je gewoon springen in een handel, omdat je denkt dat je snel geld te verdienen. In plaats daarvan moet de handel op een methodische wijze worden benaderd. Elke IQ Option in deze online test handel moet gebaseerd zijn IQ Option in deze online test op een geteste idee, dat je hebt opgeschreven en gedefinieerd als een strategie. De strategie moet informatie over hoe en waarom je trades, voert IQ Option in deze online test bevatten positie dimensionering , trade management, risk management en hoe je uit transacties.

Uiteindelijk al deze elementen moeten samenkomen om een rand, die hopelijk na verloop van tijd een winst in uw effectenrekening zal produceren.

Zodra deze strategie is Ervaring met de Broker anyoption gedefinieerd, alleen transacties die voldoen aan de toelatingscriteria strategie (en passeren anderehandel filters die kunnen worden gebruikt) worden genomen. Aangezien de markt werkt een beetje anders Ervaring met de Broker anyoption elke dag, zal elke dag een Ervaring met de Broker anyoption verschillend aantal signalen te produceren.

Het analyseren van de Strategie en Yourself

Als u het nemen van tal van beroepen die willekeurig in de natuur met geen duidelijke plannen zijn, is de kans van de totale succes in de handel zijn extreem laag. Neem de tijd om uit te testen en te oefenen een aantal strategieën. Brei binaire opties zijn hier getest dan alleen op de handel die signalen.

Hetzelfde geldt voor als u alleen de oneven binaire opties zijn hier getest handel, maar proberen om te wachten voor alles perfect te zijn. Zelfs de best uitziende handel kan een verliezer zijn. Dus dit is een slechte benadering ook. Niet in de val van het denken dat u de binaire opties zijn hier getest trades alleen kan plukken. Leer een strategie, en vervolgens de handel alle signalen. Probeer niet om de strategie te slim af -het zal niet werken.

Hier zijn een aantal veel voorkomende problemen, evenals een aantal “fixes, ‘want als je een strategie, maar kan niet lijken te volgen.

  • Het overslaan van de handel signalen: Dit is heel gebruikelijk. Handelaren hebben een strategie, maar niet alle signalen die het genereert geen rekening. Dit kan een grote discrepantie tussen wat de strategie is het waarschijnlijk te produceren in termen van winst, en wat het eigenlijk produceert veroorzaken. Zoals vooraf gezegd, kunnen we niet proberen onze trading strategieën te slim af. Neem alle signalen om de voordelen van de strategie krijgen.

Overslaan handel kan ook worden veroorzaakt door een gebrek aan vertrouwen in de strategie gebruikt. Als dit het geval is, krijgen in een demo-account en meedogenloos de handel dat signaal iedere keer dat je het ziet. Als het een goede strategie zul je goede resultaten zien, en dit moet het vertrouwen om de strategie met echt geld te gebruiken en neemt de signalen geven.

  • Inname van meer transacties dan de strategie dicteert: Een ander groot probleem is het nemen van “random” trades op basis van impuls, boven de signalen van de strategie. Deze extra transacties zijn meestal gebaseerd op volledig getest trading methoden, en op de lange termijn zal doorgaans verliezen meer geld dan ze maken.

Als u dit probleem, opschrijven elke neer, elke dag, hoeveel je te maken en te verliezen op deze transacties. Na verloop van tijd zul je zien hoeveel van deze transacties worden kwetsen van uw winstgevendheid. Dat kan enige stimulans om te stoppen met het doen daarin te voorzien. Ook oefenen mindfulness. In real-time accepteren dat je met een drang naar een willekeurige handel te maken, en praat jezelf door. Is de website alleen plus500 betrouwbaar? Neem je handen van de muis / toetsenbord en laat de drang passeren.Door het beoefenen van deze en een verblijf in het moment, uiteindelijk de drang om deze willekeurige trades zal passeren.

Final Word

Voordat je kunt weten hoeveel de handel, moet je leren of een strategie. Is de website alleen plus500 betrouwbaar? Deze strategie geeft aan wanneer de toegang trades en uiteindelijk hoe vaak zal je de handel. Het aantal transacties is afhankelijk van de dag, omdat de markt een verschillend aantal van de handel signalen elke dag een paar dagen kunt u geen hebben zal genereren, andere dagen kunt u een ton hebben. Is de website alleen plus500 betrouwbaar?

Verhandelen van de signalen op basis van de geteste strategie. Niet meer dan dat te nemen, en niet minder dan dat te nemen. Je enige doel als een handelaar is om je strategie nauwkeurig te volgen en om te oefenen totdat je kunt.